Visoko

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lämpimästi tervetuloa oppimaan ja nauttimaan Visokon kurssit ja kauppa -sivustolle. Saat kokonaiskäsityksen kurssien kokonaisuuksista ja valitset niistä itsellesi parhaiten sopivat.

1. Mikä on TranquilPeatland?
– TranquilPeatland on Visokon digitaalinen kurssi- ja kauppasivusto, joka on erikoistunut vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistämiseen ainutlaatuisella tavalla, yhdistäen hyvinvointi-, luonto- ja finanssipääoman.

Kauppa

Kaupan tuotteet eivät ole kursseja, vaan tuotteita jotka ilmentävät Suomen luonnon vetovoimatekijöitä. Tuotteet on suunniteltu uudistavan liiketoiminnan tukemiseen, esimerkiksi vastuullisen matkailun alalla. Hiljaisuus -sarjan tuotteista 5% ohjataan vuonna 2022 Suomen monimuotoisen luonnon tukemiseen.

Verkkokurssit

Verkkokurssisivustolla käsittelemme teemoja kestävä kehitys, – hyvinvointi, – luonto, – ilmasto, -tulevaisuus sekä vastuullinen liiketoiminta.

2. Kuinka kauan saan opiskella ostamaani kurssia?
– Sinulla on henkilökohtainen käyttöoikeus 6 kk kurssin ostohetkestä alkaen.

3. Voiko kurssien opiskelun lukea hyväksi virallisiin opintopisteisiin?
– Ei voi. Nämä kurssit ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen itsensä kehittämiseen ja omaan harrastuneisuuteen. Ympäristöasioiden ja vastuullisuuden tietoisuuden lisääntyminen tuo oppia, jota voi mielellään jakaa eteenpäin muillekin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

4. Voiko kurssin peruuttaa?
– Kurssissa ei ole peruutusoikeutta. Ennen kurssin ostamista on tärkeää lukea ehdot. Ehdot hyväksyttyäsi ja kaupan tehtyäsi tuotteella ei ole peruutusoikeutta.

5. Voiko kurssin siirtää toiselle henkilölle tai antaa lahjaksi?
– Ostohetkellä kurssin voi ostaa toiselle henkilölle lahjaksi. Siitä pitää kuitenkin laittaa erikseen info sähköpostitse rekisteröitymistä varten. Rekisteröitymisen jälkeen kurssi ei ole siirrettävissä vaan rekisteröityminen on aina henkilökohtainen.

6. Mitä hyötyä saan opiskelusta kurssialustalla?
– Yksittäisiin kursseihin liittyen tavoitteet löytyvät kurssin kuvauksesta. Lisäksi saat hyötyä oppiessasi lisää kestävästä hyvinvoinnista, vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Ruokahalun sanotaan kasvavan syödessä – mahdollisesti innostut käymään kaikki kurssit ja oppimaan yhä lisää kestävyydestä ja vastuullisuudesta yksilön, yrityksen ja tulevaisuuden kannalta. Tutustu teemoihin sivulla Verkkokurssit.

7. Mitkä maksutavat käyvät maksamiseen?
– Maksutavoista on tällä hetkellä käytössä vain lasku ennakkomaksulla.

8. Voiko ostaa sekä verkkokurssin että kurssin sparrauksen ja tapahtuvatko molemmat verkossa?
– Kyllä voi. Kuvaukset löytyvät kunkin kurssin kohdalla.

9. Voiko samasta aiheesta olevan verkkokurssin ja webinaarin ostaa yhdessä ja miten toimin?
– Voit ostaa molemmat verkkokaupassa. Sen jälkeen laitat viestiä osoitteeseen info@visoko.fi ja sovit erikseen webinaarin tapahtumaan liittyvät yksityiskohdat.

error: Sivusto on suojattu