Visoko

Ohjeet

Johdanto, tervetuloa opiskelemaan

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ja oppimaan Visokon kurssit ja kauppa -sivustolle. Saat kokonaiskäsityksen kurssien kokonaisuuksista ja valitset niistä itsellesi parhaiten sopivat.

Mikä on TranquilPeatland?

TranquilPeatland on Visokon digitaalinen kurssi- ja kauppasivusto, joka on erikoistunut vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistämiseen ainutlaatuisella tavalla, yhdistäen hyvinvointi-, luonto- ja finanssipääoman.

Kauppa

Kaupan tuotteet eivät ole kursseja, vaan tuotteita jotka ilmentävät Suomen luonnon vetovoimatekijöitä. Tuotteet on suunniteltu uudistavan liiketoiminnan tukemiseen, esimerkiksi vastuullisen matkailun alalla. Hiljaisuus -sarjan tuotteista 5% ohjataan vuonna 2022 Suomen monimuotoisen luonnon tukemiseen.

Verkkokurssit

Verkkokurssisivustolla käsittelemme teemoja kestävä kehitys, – hyvinvointi, – luonto, – ilmasto, -tulevaisuus sekä vastuullinen liiketoiminta.

Kenelle?

Kurssit on kohdistettu sekä yksityishenkilöille, yrityksille, organisaatioille, yhdistyksille, järjestöille, työväenopistoille sekä harrastajapiireille. Kurssi tukee sekä vastuullista matkailua että elinkeinoelämää ja koko toimialojen ekosysteemiä. Koulutus on tarkoitettu sinulle myös silloin, kun työssäsi tai käyttäytymisessäsi vaikutat epäsuorasti uudistavaan toimintaan. Ilmasto ja luonnon monimuotoisuuden suojelu ovat yrityksiä kiinnostavia teemoja, joihin liittyen liiketoimintamahdollisuuksia löytyy toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Koulutus on tarkoitettu sinulle myös silloin, kun työssäsi tai käyttäytymisessäsi vaikutat epäsuorasti vastuulliseen ja uudistavaan toimintaan. Joustavuus ja helppous toteutuvat kurssin suorittamisessa.

Miten?

Verkkokurssit suoritetaan itseopiskeluna verkossa, omalla haluamallaan ajalla milloin tahansa. Kurssit on tarkoitettu itsensä kehittämiseen ja vastuullisuuden sekä kestävän kehityksen tietoisuuden lisäämiseen. Tätä opiskelua ei kuitenkaan voida lukea hyväksi virallisissa opintosuunnitelmissa. Kurssin opiskelu on joustavaa ja helppoa ja yksittäinen verkkokurssi on käytettävissä 6 kuukauden ajan. Lisäksi kurssia voi halutessaan täydentää 2 tuntia yrityskohtaisella sparrauksella etänä. Yritys ja Visoko sopivat ajankohdan ja yksityiskohdat sparraukseen liittyen.

Yrityssparraus ja konsultointi sisältävät Visokon verkkokurssien tuotteita, joissa on mahdollisesti mukana yrityssparraus. Visoko toteuttaa asiakkailleen kokonaispalveluja, jotka ovat osa sen vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa.

Rekisteröitymisestä ym. huomioitavaa:

Rekisteröityminen tapahtuu sivulla Käyttäjätili ja minun kurssini. Säilytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti, sillä tarvitset niitä aina kirjautuessasi kursseille. Rekisteröintitunnukset ovat henkilökohtaista käyttöä varten. Älä siis jaa tunnuksiasi eteenpäin. Tutustu ehtoihin ja tietosuojaan, koska rekisteröityessäsi hyväksyt samalla nämä ehdot. Saat palata vapaasti kursseihin aina seuraavat 6 kuukautta ostopäivästä lukien. Valitset itse ajan, paikan ja järjestyksen kurssien suorittamiseen omassa tahdissasi. Saat sähköpostiisi todistuksen suorittamistasi kursseista. Alusta on helppokäyttöinen ja opastaa etenemisessä. Palautetta palvelusta voit aina antaa info@visoko.fi

Tekijäoikeus on kurssien hallinnoinnista vastaavalla Visoko Oy:llä. TranquilPeatland.fi ja Aistimetsä® ovat Visokon tuotesuojan omaavia tavaramerkkejä. Voit olla yhteydessä info@visoko.fi, mikäli kursseihin tai sivustoihin liittyen on kysyttävää tai palautetta. Testausta tapahtuu keväällä 2022. Olemme kiitollisia palautteestasi ja kehitysideoistasi. Kehitämme kurssimateriaalia koko ajan ja palautteesi on tärkeää. Tässä seuraa vielä infoa, jotta oppimisesi on mahdollisimman sujuvaa.

Verkkokurssien teemat:

Kestävä elämäntapa, ihminen & luonto
Kestävä yritys ja luontoystävällinen toiminta
Kestävä tulevaisuus yritystoiminnassa

Näiden teemojen voidaan sanoa olevan samalla tavoitteitamme, joita jaamme kanssasi. Pääset kehittämään itseäsi ja oppimaan lisää itsestäsi, luonnosta ja vastuullisuudesta. TranquilPeatland kurssit antavat sinulle itseoppimisen aineksia ja auttavat kehittämään itseäsi. Kurssimateriaalia päivitetään, kehitetään ja pidetään ajankohtaisena ja kiinnostavana. Saat valmiuksia toimia vastuullisen ja uudistavan toiminnan edistäjänä. Voit kehittää itseäsi ja inspiroitua ja aktivoitua yhä lisää olemalla mukana vastuullisena toimijana muuttuvassa maailmassa.

Verkkosivujen sisällöt ja navigointi

Ensimmäinen ohjekokonaisuus on “Verkkosivujen sisällöt ja navigointi” ja se sisältää seuraavat

Verkkosivut sisältävät seuraavat otsikot ja voit liikkua ylä- ja alapalkissa.

 • Koti
 • Kurssit
  – Verkkokurssit
  – Julkaisut ja selvitykset
  – (Yhteistyöpalvelut)
  – Webinaarit ja tapahtumat
 • Info
  – Käyttäjätili ja minun kurssini
  – Ohjeet
  – Ajankohtaista
 • Meistä
 • Kauppa
  -Hiljaisuus
  Ota yhteyttä
 • Englanti/suomi
 • Hakutoiminto
 • Ostoskori

Teeman rakenne ja sisältö

Teeman rakenne ja sisältö:

 • Teeman nimi, kuvaus ja kuva
 • Teeman kurssit moduleineen
 • Teeman yhteys kestävän kehityksen tavoitteisiin

Koulutussisällöt (kurssit ja modulit)

Opiskelu verkkosivuilla (kurssit ja modulit) sisältää seuraavat aihiot:

 • Lisää / osta kurssi
 • Haku
 • Kurssin kuvake, teema, nimi ja hinta
 • Kurssin kuvaus; johdanto, sisältö, rakenne, harjoitteet ja lopputesti

Tältä sivulta löydät tietoa koulutussisällöistä. Jokaisella kurssilla on lyhyt kuvaus ja listaus siihen kuuluvista moduleista. Lisäksi löydät tietoa siitä, mitä kestävän kehityksen tavoitteita kurssilla käsitellään. Kun olet suorittanut kurssin moduleineen kokonaan, saat lopputestin, jonka hyväksytysti suoritettuasi saat todistuksen.

Klikkaamalla kurssin nimeä pääset kurssin sivulle ja klikkaamalla kestävän kehityksen tavoitteen kuvaketta, pääset kestavakehitys.fi -sivulle perehtymään kyseessä olevaan tavoitteeseen. Sivustolla tullaan kytkemään kurssit kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Home | Sustainable Development (un.org)

Yhteystiedot

Kysymykset, palaute ja kehitysideat ystävällisesti info@visoko.fi.

Onko kysyttävää?

 • opintomateriaalien saatavuus ja toimivuus
 • verkkokaupan toimivuus ja ostoprosessi
 • yritysmyynti, ryhmäopiskelun tarjoukset ja kupongit
 • verkkosivuston tekninen toimivuus
 • rekisteröinti ja kirjautuminen
error: Sivusto on suojattu