Visoko

1. Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus, Visoko

372,00 sis. alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus, Visoko

Hinta 372 €/1,5 h/sis. alv. 24 %. Projektin aikataulusta ja yksityiskohdista sovitaan erikseen Visokon kanssa.

 

Kartoita ja ymmärrä

Asiantuntijasparraus tapahtuu etäpalaverina (Teams). Syvällisempään kirjalliseen lopputulokseen pääset valitsemalla tuotteen 2: Yrityksen vastuullisuustoimintojen digitaalisen arviointipaketin.

 

Mahdollisia sparrauksen sisältöalueita

  • Vastuullisuustoimintojen nykytilakartoitus
  • Vastuullisuustoimintojen olennaisuuden keskustelu ESG:n (ympäristö-, sosiaalinen- ja taloudellinen yritysvastuu) tiimoilta – Mikä on vastuullisuustoimintojen painopistealue yritykselle tällä hetkellä
  • Yrityksen oma tarve liittyen kestävään liiketoimintaan ja -yrityskulttuuriin (sparrauksessa huomioidaan yrityksen ja heidän asiakkaidensa tarpeen mukainen tilanne)

 

Tuloksena syntyy

Yritysvastuun nykytilakartoitus, nykyisen toiminnan vahvuudet ja haasteet sekä ymmärrys kehityskohtien tarpeesta. Asiakas saa sähköpostilla lyhyen yhteenvedon oleellisista asioista. Tähän yrityssparraukseen ei sisälly kirjallista materiaalia.

 

 

Yrityskohtainen vastuullisuusraportti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa.

Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Yritys X:n tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Yritys X:n tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Vahvista kestävää kasvua ja kehitä yritysvastuuta ja Yritys X tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko.fi

Kestävän kehityksen tavoitteet, joita kurssi tukee:

error: Sivusto on suojattu