Visoko

2. Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti, Visoko

899,00 sis. alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti, Visoko

Hinta 899 €/sis. alv. 24 %. Projektin aikataulusta ja yksityiskohdista sovitaan erikseen Visokon kanssa.

 

Verkkokaupasta ostettava tilanneraportti on hinnoiteltu vastuullisuuden toimintojen alkuvaiheessa olevalle yritykselle. Saatavilla on myös laajempi versio vastuullisuuden tilanneraportista. Jos haluat laajemman vastuullisuusraportin, pyydä yrityskohtainen tarjous: info@visoko.fi

Prosessiin sisältyy 1,5 h vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen etäsparraus ja digitaalinen arviointipaketti. Digitaalinen arviointipaketti tarkoittaa asiakkaalle sähköpostiin lähetettävää Delfoi -verkkotyökalun avulla tehtävää vastuullisuuskartoitusta. Edellisten vaiheiden analysoinnin tulos tuotetaan kirjalliseksi raportiksi, joka käydään läpi asiakkaan kanssa 1 h etäpalaverissa.

 

 

Kartoita, ymmärrä ja suunnittele

 • Vastuullisuustoimintojen nykytilakartoitus
  • Mikä on tilanne nyt yrityksen vastuullisuuden ja kestävän kehityksen osalta
  • Olennainen painopistealue (ympäristö-, sosiaalinen- ja taloudellinen vastuu)
  • Yritysvastuun merkitys ja tärkeys
  • Yritysvastuun strateginen asema
  • Yritysvastuun resursointi ja integrointi
  • Seuranta, tulokset ja vaikutukset
  • Yritysvastuutoimenpiteet
 • Vastuullisuus ja tulevaisuuden muutoksen ennakointi
 • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
 • Vastuullisuustoimintojen tietopaketti – Mitkä ovat vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen edellytykset yrityksille tällä hetkellä

 

Tuloksena syntyy

Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti sisältää vastuullisuuden nykytila-analyysin sekä toimenpidelistan, joita yrityksen on hyvä kehittää seuraavaksi. Jäsennetään tutkittu tieto kehittämisen näkökulmasta – eli täsmennetään tutkitun tiedon perusteella, mitä pitää kehittää ja mitä kannattaa säilyttää. Asiakas saa tekstimuotoisen raportin pdf-muodossa.

 

 

Yrityskohtainen vastuullisuusraportti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa.

Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Yritys X:n tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Yritys X:n tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Vahvista kestävää kasvua ja kehitä yritysvastuuta ja Yritys X tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko.fi

 

Kestävän kehityksen tavoitteet, joita kurssi tukee:

error: Sivusto on suojattu