Visoko

Vastuullisuus ja kestävä kehitys, hyödyt yrityksille

Vastuullisuus ja kestävä kehitys, hyödyt yrityksille

 

Webinaari keskittyy avaamaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen hyötyjä yrityksille.

Tuotekategoria:

Kuvaus

Vastuullisuus ja kestävä kehitys, hyödyt yrityksille

 

Webinaarin kesto 1 h, kieli suomi

Sovi tapahtumasta erikseen info@visoko.fi niin saat yksilöidyn tarjouksen.

 

 

Webinaarin kohderyhmät:
-Mikro- ja PK-yritykset, organisaatiot, kunnat (yritysyhteydet), järjestöt, yhdistykset, ammattiliitot, oppilaitokset

 

Webinaarin teemat:

Webinaari keskittyy avaamaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen hyötyjä yrityksille.
-Webinaari painottuu avaamaan Vastuullisuus-käsitettä yrityksen näkökulmasta ja antaa osallistujille käytännön steppejä.
-Webinaari vastaa kysymyksiin: Mitä, miten ja miksi?
-Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä yrityksen kilpailukyvyn ja liiketoiminnan näkökulmasta.

 

Huomioitavaa:

Asiakkaat ja kumppanit valitsevat yhä useammin vastuullisen toimijan- sidosryhmien merkitys vastuullisuusketjussa. FIBS 2022 kevään raportin tutkimusten mukaan yhä useammalla yrityksellä on jo kestävä kehitys integroituna strategiaansa. Myös rekrytointi vakituisiin vastuullisuusammattilaisiin on lisääntynyt ja alan ammattilaisten nimikkeitä on alkanut syntyä.

Kestävä rahoitus – mitä vastuullisuus vaikuttaa rahan hintaan ja saatavuuteen. Onko vastuullisuuden dokumentointi viisasta? Miten saada tekeminen ja vastuullisuusviestintä ja -markkinointi näkyväksi? Edelläkävijäyritykset sitovat strategioissaan palkkio- ja kannustinjärjestelmiin vastuullisuuden mukaan. Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edistäminen näkyy tulevaisuudessa yhä enemmän kilpailutuksissa ja tarjousten läpimenoprosenteissa, kuten muussakin toimintaympäristössä sekä sidosryhmäkäyttäytymisessä.

 

Asiantuntijana webinaarissa

Vuokko Isokorpi on kestävän kasvun ja tulevaisuuden ennakoinnin konsultti. Vuokko hyödyntää yrittäjyydessään taustalla olevaa vahvaa 25 vuoden finanssialan työkokemusta ja yritysten auttamista sijoituspankkiirina ja luotettavana neuvonantajana. Vuokon vahvuutena on avoin viestintä, kehittävä, analyyttinen ja innovatiivinen ote.

Visoko Oy auttaa kustannustehokkaasti ja käytännönläheisesti pienyrityksiä kohti kestävämpää yrityskulttuuria ja toimintamallia.

 

Lisätietoja: info@visoko.fi

 

error: Sivusto on suojattu