Visoko

3. Tilanneraportin visualisointi, Yritys X

Kuvaus

3: Tilanneraportin visualisointi, Yritys X

Jotta saat täyden hyödyn kertyneestä tiedosta, kannattaa raportista tehdä houkuttelevaa luettavaa. Ammattimainen omaan yritysilmeeseen perustuva taitto lisää vakuuttavuutta ja antaa luotettavan kuvan yrityksestäsi. Teemme raportista helpommin omaksuttavan tiivistetyllä sisällöllä, jäsentäen tekstin sopiviin osiin. Saat viestisi paremmin perille, kun se on esitetty selkeästi ja kiinnostavasti.

 

Saat Visokon tuottamasta vastuullisuusraportista tiivistelmän verkkokirjan muotoon taitettuna. Aineisto toimitetaan sähköisenä PDF-tiedostona, jota on helppo jakaa sidosryhmille. Saat myös html-tiedoston, jonka voi upottaa verkkosivuille selattavaksi e-kirjaksi.

Hinta: 880 €/alv 0 %

 

 

Tämä Vastuullisuusraportti -konsepti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa. Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Yritys X:n tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Yritys X:n tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Vahvista kestävää kasvua ja kehitä yritysvastuuta ja Yritys X tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko.fi

 

error: Sivusto on suojattu