Visoko

4. Sosiaalisen median kampanja, Yritys X

Kuvaus

4: Sosiaalisen median kampanja, Yritys X

 

Kerro maailmalle juuri tekemästäsi vastuullisuuskartoituksesta ja siinä ilmi tulleista asioista. Tilaa napin painallusta vaille valmis materiaali jaettavaksi sosiaalisen median tileillesi. Nostamme raportista pääkohdat, joista muotoillaan napakka viesti yritysilmettäsi mukaileviksi julkaisuvalmiiksi kuviksi. Kirjoitamme valmiit saatetekstit ja poimimme mukaan ajankohtaisen hashtag-listan liittyen vastuullisuuteen.

Saat 5 kappaletta 1080×1080 px kokoisia jpg-tiedostoja, 5 lyhyttä saatetekstiä ja hashtag-luettelon.

Hinta: 560 €/alv 0 %

 

Tämä Vastuullisuusraportti -konsepti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa. Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Yritys X:n tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Yritys X:n tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Vahvista kestävää kasvua ja kehitä yritysvastuuta ja Yritys X tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko.fi

 

 

error: Sivusto on suojattu