Visoko
[weglot_switcher]

5. Räätälöity, Yrityksen tarpeiden mukainen kehittäminen, Visoko

Kuvaus

5: Räätälöity, Yrityksen tarpeiden mukainen kehittäminen, Visoko

 

Pyydä yrityskohtainen tarjous.

Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen tilanneraportin perusteella toteutettava yrityskohtainen
kehittäminen. Organisaation kilpailukyvyn ja liiketoiminnan näkökulmasta vastuullisuuden ja
kestävän kehityksen tarpeellinen kehittäminen. Visoko on kestävän kasvun ja yritysvastuun asiantuntijayritys. Visoko auttaa kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita kohti kestävämpää yrityskulttuuria ja toimintamallia. Se tapahtuu digitaalisesti ketterin menetelmin keskittyen kestävän kasvun yritysvastuun sekä tulevaisuuden ennakointiin.

Tapa toimia on sparrata, lisätä tiedostamista ja tarjota työkaluja sekä tarpeellista infoa helposti omaksuttavalla ja innostavalla tavalla. Tuloksena asiakkaille syntyy tarpeiden mukaisesti räätälöity kestävän kehityksen ja -rahoituksen, -sijoituksen ja tulevaisuuden ennakoimisen työkalupakki.

 

Tämä Vastuullisuusraportti -konsepti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa. Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Mielikuvitustoimiston tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Mielikuvitustoimiston tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Yrityksen tarpeiden mukainen kehittäminen ja Mielikuvitustoimisto tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko ja info@mielikuvitustoimisto.

 

 

 

Kestävän kehityksen tavoitteet, joita kurssi tukee:

error: Sivusto on suojattu