Visoko

6. Räätälöity, Vastuullisuussivu verkkoon, Yritys X

Kuvaus

6: Vastuullisuussivu verkkoon, Yritys X

Yrityskohtaisesti räätälöity Vastuullisuus-osio omilla verkkosivuilla tarjoaa asiasta kiinnostuneille selkeän reitin kohti tietoa. Yhteen paikkaa kerättyä, selkeästi esitettyä ja jäsenneltyä sisältöä arvostavat asiakkaiden lisäksi myös muut sidosryhmät. Teemme ehdotuksen, miten juuri sinun yrityksesi vastuullisuustoimista kannattaa kertoa ja tuotamme julkaisuvalmiin verkkosivujesi ilmettä mukailevan kokonaisuuden.

 

Saat toiveidesi mukaisen yksilöllisesti suunnitellun Vastuullisuus-osion verkkosivuillesi.

1200 €/alv 0 %

 

Mikäli projektin luonne tai toimitettu aineisto muuttuu alkuperäisestä tai alkuperäiseen toimeksiantoon tulee muutoksia, laskutetaan lisätyöt joko erikseen sovitun kustannusarvion mukaan tai tuntiperusteisesti: tuotanto 90 €/t, luova suunnittelu 120 €/t. Projektien laskutus: Alle 500 €:n kokonaisuudet 100 % projektin alkaessa. Yli 500 €:n kokonaisuudet voi halutessa maksaa kahdessa erässä 50 % projektin alkaessa ja 50 % sen päättyessä, asiakas vahvistaa toimittajalle kirjallisesti haluaako 1 vai 2 laskua. Mikäli projektin valmistuminen viivästyy asiakkaasta johtuvista syistä, on toimittajalla oikeus laskuttaa projekti alkuperäisen aikataulun mukaan. Maksuehto 14 pv netto. Huomautusaika 7 päivää laskun päiväyksestä.

 

 

Tämä Vastuullisuusraportti -konsepti on osa Visokon asiakkaille toteuttamaa vastuullisuustoimintojen ja kestävän kehityksen palvelukarttaa. Visoko tuottaa asiakkaalle 1: Vastuullisuustoimintojen yrityssparraus ja 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtainen tilanneraportti.

Jotta vastuullisuus voidaan laittaa visuaalisesti näkyviin, se edellyttää asiantuntevaa ja perusteellista olennaisen tiedon tiivistämistä. Yritys X:n tuotteet 3: Tilanneraportin visualisointi ja 4: Sosiaalisen median kampanja onkin mahdollista tilata vasta, kun olet ensin ostanut 2: Vastuullisuustoimintojen yrityskohtaisen raportin. Yritys X:n tuotteet ovat täydentävä lisäpalvelu Visokon vastuullisuusraportti -konseptissa.

Jos yrityksesi toiminta on laajempaa, pyydä yrityskohtainen tarjous räätälöidystä palvelusta (Visoko, tuote 5: Vahvista kestävää kasvua ja kehitä yritysvastuuta ja Yritys X tuote 6: Vastuullisuussivu verkkoon.)

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Lisätietoja: info@visoko.fi

 

error: Sivusto on suojattu